AOK læsere vælger Klee og Cobra udstilling på Lousiana som “Bedste Kunstoplevelse”

AOK.dk’s læsere har for 12. gang udnævnt deres favoritter inden for 25 kategorier. Louisiana er med udstillingen “Klee og Cobra” i 2012-afstemningen valgt som “”Bedste Kunstoplevelse”

Københavner-sitet aok.dk har i de sidste 12 år bedt sine brugere om at pege på deres favoritter inden for hele 25 kategorier. I årets udgave har sitets læsere valgt Lousiana som “Bedste Kunstoplevelse” med museets udstilling “Klee og Cobra”. Det er da en ganske godt gået, når museet befinder sig i Humlebæk.

“Ved at koble en række af Cobra-gruppens hovedværker med en række af Paul Klees ditto, viste Louisiana i løbet af efteråret og vinteren, hvilken stor indflydelse, Klee havde på Cobra – og hvor meget god kunst, der kom ud af det,” fremgår det af Alt om Københavns hjemmeside.

Se listen over vinderne i alle 25 kategorier. De 25 vindere blev kåret ved et pompøst award show arrangeret af aok.dk fredag den 29. juni.

“Klee og Cobra” blev vist i perioden 30.09.2011 til 08.01.2012. Udstillingen er blevet til i et samarbejde med Paul Klee Zentrum i Bern, Schweiz og Cobra Museum of Modern Art i Amstelveen, Holland.
Se kataloget fra udstillingen
Se video fra udstillingen

This entry was posted in Kultur and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *