Kelleris Havecenter – et must for haveelskere

Jeg tør ikke regne sammen, hvad jeg årligt lægger af penge hos Kelleris Havecenter – for det er ganske mange. Men et er sikkert, hvert besøg er en nydelse, både når det gælder forventningens glæde, selve købet og så når man kommer hjem med smukke blomster, planter og andet, der her og nu eller i kommende år bringer en stor tilfredsstillelse

Roser, morgenfruer, kirsebærlaurbær, storkenæb, planteskolejord med og uden gødning, kalk til græsplænen, hegnpæle og lignende – ord og begreber, som efter at jeg har fået have har fået en hel anderledes betydning.

Hvis man bare er lidt have entusiast som undertegnede, så kan man få sin lyst styret hos Kelleris Havecenter – til fulde. Her regerer havekonsulent Lars Nordahl som overordnet ansvarlig sammen med to kolleger, hollandske Ankie Ripjpstra (havearkitekt) og Villy Skovdahl (havekonsulent). Havecenteret ligger i smukke landlige omgivelser i Kelleris inde i landet mellem Humlebæk og Espergærde.

Lars Nordahl en venlig og vidende man, der beredvilligt stiller sig sin viden inden for flora og hortomoni til rådighed. Jeg har skamløst gjort brug af hans store viden.

Fra planteskole til haveanlægscenter
Lars Nordahl fortæller, at man har måttet ændre koncept fra den gamle planteskoleforretning til nu at være haveanlægscenter. Der var simpelt hen ikke nok økonomi i den gamle forretning med en ekstrem hård konkurrence ikke kun planteskolerne imellem, men også fra supermarkeder.

… og her må jeg da blankt indrømme, at jeg selv har købt blomster og andre planter hos eksempelvis Netto – og til en meget lav pris.

Heldigvis har Lars Nordahl valgt at fortsætte med planteskolen men på et langt mindre ambitiøst niveau. I dag har selve planteskolen kun åben fredag og lørdag og løbende med gode tilbud og fordelagtige priser. Eksempelvis gives der 40 procent rabat ved køb over 900 kroner. I Kelleris satser man i dag på på et mindre udbud af planter, men med et stærkt fokus på kvalitetsprodukter.

Lars fortæller, at hans første opgave i Kelleris bestod i en større oprydning, og “jeg rydder stadig op,” fortæller han. For undertegnede og andre haveinteresserede betyder den fortsatte oprydning mange interessant og fordelagtige tilbud.

Et tilbud om haveindretning
Interessede kan kontakte Lars Nordahl & co. for en uforpligtende samtale om haveindretning. Hvis man efterfølgende ønsker et tegningsforslag kan man aftale tidsramme og beløb. Havecentrets havearkitekt tager 490 kroner i timen (inkl. moms) samt et startgebyr på 200 kroner.

En havekonsulent på arbejde

Udover anlæg af have tilbyder havecentret også vedligeholdelse af haver.

For at skille sig ud fra andre planteskoler har havecentret indført prisrabatter til storkøbskunder. Ved køb over 900 kroner gives 40% rabat.

Jeg glæder mig til næste besøg
Efter en vejrmæssig lidt kedelig og regnfuld juni måned fremstår min egen have frodig og grøn, græsset vokser “mens man ser på det” og der er pænt mange blomster. Så lige nu er der ikke det store behov, men snart kommer min svigerforældre på besøg, og så skal haven jo fremstå i pæneste stand.

Det er i hvert fald min ganske udemærkede undskyldning for et snarligt besøg hos Kelleris Havecenter … og jeg glæder mig allerede.

Åbningstider (for planteskolen):
Fredag og lørdag 1000-1800
Torsdag til fredag er der lukket

Henvendelse til Lars Nordahl på tlf.: 32141514

Adresse:
Kelleris Havecenter
Kellerisvej 60
3490 Kvistgård
www.kelleris.dk

Sådan finder du Kelleris Havecenter

This entry was posted in Butikker, Leg og fritid, Natur and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *